Tits for your Pips

14 Ağustos 2006

Küstüm..Oynamıyorum!

1. Paris ve Mischa


Yeterince yankı uyandıracaksa, bu iki yıldız diş göstermekten sakınmıyorlar. İlk meydan okuma Mischa’dan gelmişti; “Paris, onunla aynı yaşta olup da ondan daha başarılı olan herkesi kıskanıyor.” Paris geri kalır mı?! “Mischa da kim, onu tanımıyorum bile..ama görünüşe bakılırsa, beni fazla kafasına taktığı bir gerçek!” Hepimiz takmıyor muyuz Paris?..Hepimiz!













2. Kelly ve Christina

Herşey Kelly Christina’dan “söz edilmeye değmeyecek kadınlar”dan biri olarak bahsetmesiyle başladı.Ve o saniye kontrolden çıktı. Arkadaşlarının söylediğine göre Kelly’nin evinde bir Christina voodoo bebek varmış!! Christina’nın ise tüm bu olanlara tek bir yorumu olmuş: “Kelly hayatımda tanıdığım en ama en narsist insandır!” Miyaaaw.













3. Jennifer ve Angelina

Jen ve Ange sürtüşmesinde hepimiz bir taraf tutuyoruz öyle değil mi? Jennifer en sonunda suskunluğunu bozdu ve şöyle dedi: “Düşünüyorum da, evlilikte dürüstlük çok önemlidir. Genelde aldatan taraf erkeklerdir. Eminim ki bir anket yapılsa, erkeklerin daha fazla yaptığına dair sonuçlanır. Kimi kastediyor olabileceğini merak ettiniz mi..?













4. Jordan ve Jodie

Her ne kadar benzer sutyen ölçülerine sahip olsalar da, bu ikili dost olmaktan çok uzak. Hatırlarsanız Jodie en büyük hayalini “Jordan kadar büyük olmak” olarak açıklamıştı.(Beden olarak değil, ün olarak!) Jordan ise yanıtı gecikmeden vermişti: “Asla benim gibi olamayacak, o burna, o göğüslere bir bakın.Çok çirkin!” Peki..Hiçbir şey söylemiyoruz..













5. Paris ve Mary-Kate


Görünüşe göre bu sarışın bomba kapsama alanındaki her ünlüyü karşısına almayı amaç edinmiş. Bu çift arasındaki küslük ise, Paris Mary-Kate’in ex-aşkı Stavros Niarchos ile çıkmaya başlayınca filizlenmiş. Paris aşkını elinde tutabilmek için her yola başvurmuş, onu bir partide tuvalete sokup şeyini..eee..gerçek duygularını göstermeye bile! Nee, Hilton arkamda mı??








Source

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net