Tits for your Pips

30 Ağustos 2006

'Paris'in düşüşü


'Paris' adlı albümün ilk parçası 'Stars Are Blind' için yazıp çizilen onca şeye rağmen, CD'nin oldukça başarısız olduğu gerçeği artık herkes tarafından biliniyor. NewYorkPost haberine göre,
Paris Hilton'ın ilk albümü daha ilk haftasında başarısız bir düşüş gerçekleştirdi. 'Paris' adlı albümden çıkan ilk single, 'Stars Are Blind' Amerika'da sadece 75,000 adet satabildi ki bu Christina Aguilera'nın ilk-hafta satışı olan 320,000 adedin yanında oldukça küçük bir rakam. İkinci haftasında en fazla 30,000 satması beklenen albüm böylelikle ikinci hafta için büyük bir düşüş yaşayacak. Billboard Top 100'da da sonlarda yer alan albüm için yapımcı şirket aceleyle 'Turn It Up' isimli, pekte ümit vadetmeyen parçayı piyasaya sundu. Bir kaynağa göre Paris'in canlı söyleyememesi albümün tanıtım turlarını olanaksızlaştırdığından, Amerika dışından alacağı desteğin de çok büyük olması beklenmiyor.

Tüm bunlara rağmen Paris Hilton'un satış temsilcisi Elliot Mintz 'Bana göre bu albüm gerçekten büyük bir başarı ve yeni bir albüm için oldukça etkileyici' açıklamasını yaptı.
*

2 Comments:

Anonymous Adsız said...

not paris ally newyorker

6:47 ÖS  
Anonymous Adsız said...

paris paris olalı bu kadar olmamışmışşş:=)

3:47 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net