Tits for your Pips

11 Ağustos 2006

Sıcaklarla baş etmenin 9 "yıldızlı" yolu!

1.Dondurmalanın!

Nichole Richie ve Heidi Klum (annesiyle) kavurucu sıcakları geçiştirmenin en hızlı yolunu bulmuşa benziyor: Buz kesin!









2.Mavi Sulara Dalın!

En ateşli yıldız nasıl serinliyor? Soyunup ıslanarak tabii..Hugh Jackman Sydney'de kusursuz vücudunu sergilerken, Lindsay Lohan Malibu'da dalgalarla boğuşuyor.Cameron Diaz ise Hawaii'de sörfün tadını çıkarmakla meşgul.











3.Limonata Yapın!

Derecelerin tavan yaptığı şu günlerde Teri Hetcher ve 8 yaşındaki kızı Emerson komşularının limonata standıyla ağız tatlandırırken buna bir de iyilik ekliyorlar, kazançlar derneğe bağışlanıyor!










4.Fan-Tastik Olun!

Nichole Richie sıcaklığın 38 dereceye ulaştığı Los Angeles'ta portatif vantilatörünü devreye sokuyor. Catherine Zeta Jones ise yelpazesine sarılan tatilcilerden.Leonardo DiCaprio, bu işi de asistanına yaptıranlardan.





5.Gölge Bulun!

Lucy Liu Brooklyn'de kendini zararlı ışınlardan koruyadursun,
Teri Hatcher ve Marcia Cross (Desperate Houswives) Los Angeles setinde umutsuzca gölge arıyorlar.










6.Hızlı İçin!

Sıcak yaz günlerinde programını aksatmadan serinletici bir mola vermek isteyenlere duyrulur: Tıpkı Kate Hudson, Lindsay Lohen ve Jeremy Piven gibi siz de rotanızı buzlu içeceklere çevirin.










7.Şapkasız Çıkmayın!

Güneşin göz kamaştıran ışığından korunmak için trendy şapkalar edinmenin tam zamanı..Tam da Marcia Cross, Sienna Miller, Cameron Diaz ve Heather Graham'ın yaptığı gibi.











8.Çıkarın üstünüzü!

Doğruya doğru, ne kadar az elbise giyerseniz o kadar serin kalırsınız. İşte Heather Locklear, Matthew McConaughey ve Molly Sims Pasifik'te gövde gösterirken bu kurala uyanlardan.








9.Çok, Çok Uzaklara Gidin!


En ideal soğuğu bulmada bir Harvard mezununa güvenin: Natalie Portman kayak yapmak için Argentina'nın Patagonia bölgesini seçmiş.Üstelik yurtdışına çıkmak şart değil; dünyanın en iyi pistlerinden biri olarak gösterilen Palandöken Dağı sizi bekliyor!





0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net