Tits for your Pips

11 Eylül 2006

Tittypips bunlara bayıldı!



Christian Lacroix 2006-2007 Kış sezonu için hazırladığı houte couture parçalar ile bizi adeta büyüledi. Etkileyici renk kombinleri, tüy gibi hafif kumaşlar üzerindeki işlemeler, sanat eserlerini anımsatan modeller ile Lacroix yaratıcı dehasını gözler önüne seriyor.

*

Kadınlar ne ister? Cevabını bulmak oldukça güç ama alternatif çözümler için ünlü modacıların kapılarını çalmak gerekiyor. İşte karşınızda bunlardan ikisi. Marc Jacobs dişilerin alışverişte çizgiyi aştıkları anda imdadına yetişecek boyda ve bir o kadar şık bir çanta dizayn etmiş. Gucci ise bir bileklik ile birleştirilmiş rugan gece çantası tasarımı ile alkışı hakediyor.
*
Juicy Couture başarılı ve farklı aksesuar tasarımları ile dikkatimizi çekiyor. Sadece eşofman takımları için değil oldukça detaylı çalışılmış bu aksesuarlar da Juicy'ye doğru koşmamız için bir neden oluşturuyor.
*

Moschino'ya zaten bayılıyoruz. Ama bu saatler gerçekten bir harika. Kolunuzda parıl parıl parlayan ve inanılmaz havalı duran bu saatler şıklık peşindeki bayanlar için ideal.
*
Yoksa siz kalp şeklindeki buzluklarınızla mı övünüyorsunuz. Gucci içkilerimizin daha 'fashionable' görünmesi için kolları sıvamış ve markanın baş harfi şeklinde buz kalıpları ve bambu saplı buz kovaları üretmiş. Kesinlikle her eve lazım diyoruz.
*

Tittypips bunlara gerçekten bayıldı! Ayakkabı ve çanta çılgınlığını yeni bir boyuta taşıyan Neiman Marcus moda zevkini soframıza getiriyor.
*

1 Comments:

Anonymous Adsız said...

buzluklardan nerde satılıyo?

7:54 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net