Tits for your Pips

8 Eylül 2006

Fashion Rocks şovundan görüntüler



New York moda haftasının başlangıcını işaret eden Fashion Rocks şovuna adeta yıldız yağdı. Elton John, Beyonce, Christina Aguilera, Eve, Rihanna, Carmen Electra, Fergie, The Pussycat Dolls, Russel & Kimora Simmons gibi isimlerin yer aldığı gece oldukça renkliydi. *

Trend Alarmı-Vahşi leopar

Christina Aguilera

Bu sezon çarpıcı görünmek istiyorsanız bize kulak verin, büyüleyici leopar deseni modası her yanımızı sarıyor. Şapkadan ayakkabıya her türlü ayrıntıda rastlayabildiğimiz bu trend, 2006/2007 kış sezonunda modacıların favorisi. Hatta ünlü designer Roberto Cavalli'ye uyacak olursanız o sizi baştan aşağıya leopar deseni ile donatmak isteyecektir. Eğer o kadar da iddialı görünmek istemiyorum diyorsanız, Christina Aguilera da böyle düşünmüş olmalı, bu şıklığı ayakkabı veya çanta gibi küçük detaylarla yakalayabilirsiniz.
*
  1. Roberto Cavalli
  2. Roberto Cavalli


  1. Valentino
  2. Kenzo



  1. Roberto Cavalli
  2. Allesandro Dell'Acqua

*

Source

Fashion Rocks!


*
*

Kelis buradaydı!

*
Kelis yeni albümü 'Kelis was Here'dan çıkan hiti 'Bossy'den sonraki ikinci videosu 'Blindfold Me' ile bizleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Bu videosunda kendisini eşi Nas ile beraber izliyoruz.
*
Blindfold Me---VIDEO

David Beckham-sexy daddy



David Beckham oğulları Brooklyn ve Romeo'yu Madrid'deki okullarından alırken işte böyle görüntülendi.
*

Golden Goddess

*
DefJam plak şirketinin kurucusu Russel Simmons'ın eşi ve iki çocuk annesi Kimora Lee Simmons, kendi markası olan Baby Phat tarafından piyasaya sürülen en son parfümü, Golden Goddess'ın reklamları için objektiflerin karşısına geçti.

Source

Kapak yıldızları II

*
İşte sarışınların zaferi. Jessica Simpson, Christina Aguilera ve favorimiz Sarah Jessica Parker Glamour, Cosmopolitan ve You kapaklarında.
*

Lindsay Lohan soyuldu



TMZ in haberine göre Lindsay Lohan Londra'daki Heathrow havalimanında hırsızların kurbanı oldu. Mücevher dolu Hermés Birkin çantası gözlerinin önünde çalınan Lohan'in temsilcisi Leslie Sloane, genç yıldızın her nasıl olursa olsun eşyalarını geri istediğini belirtti. Çalınan çantada Lohan'in astım ilaçlarının yanısıra toplam değeri 1 milyon doları aşan mücevher olduğu tahmin ediliyor.
*
*

7 Eylül 2006

Paris tutuklandı!

Paris Hilton, perşembe günü içinde Rod Stewart'ın kızı Kimberly Stewart'ın da bulunduğu arabası ile trafikte tehlike yarattığı gerekçesi ile polisler tarafından durduruldu. Daha sonra kendisine yapılan muayenede yüksek derecede alkollü bulunan Hilton tutuklandı. Los Angeles polis departmanı sözcüsü Irv Isabella, "Sarhoş olduğuna dair belirtiler gösteriyordu" diye konuştu. Paris gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılmak üzere serbest bırakıldı.

Source

Mischa Barton tarzı

*
Mischa Barton'ın tuhaf şortuna alışabiliriz belki, insaflı davranıp selilütlerine de birşey demiyoruz, fakat o ayakkabılar! Neden Mischa neden!?

Rihanna Silvano çıkışında



*

Source


Kapak yıldızları

*
Bu sıralarda ünlü dergilerin kapaklarını yakışıklı yıldızlar süslüyor. Brad Pitt, Justin Timberlake ve Nip Tuck starı Julian McMahon gözümüze çarpanlardan. Sizin favoriniz hangisi?
*



Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net