Tits for your Pips

18 Ağustos 2006

Nichole Richie patladı!



Verdiği kilolarla gündemden düşmeyen ve medyanın ilgi odağı haline gelen Nichole Richie'nin sabrı sonunda taştı. California Malibu'daki Butik Planet Blue'dan arkadaşı ile çıkarken bir fotoğrafçının kendisine, "Miğde bulandırıcı gözüküyorsun, kilo almalısın" demesi üzerine ağlayarak fotoğrafçının yanına giden ve onunla sözle atışan Nichole, Us'den Ken Baker'a içini döktü;
"Kimse birileri aşırı kilolu olduğunda bunu onların yüzlerine haykırmıyor, peki insanlara kendilerinde bana çok zayıfsın deme hakkı olduğunu düşündüren nedir? Bu gerçektende kaba ve üzücü bir davranış." diyen Richie şöyle devam ediyor, "Ben anoreksik değilim. Şu sıralar beni hasta eden tek şey insanların sürekli olarak nasıl göründüğüm hakkında yaptığı rahatsız edici yorumlar. Fotoğrafçıya gidip şöyle söyledim, ' Ya gerçekten anoreksik olsaydım, ciddi bir hastalığım olsaydı? Böyle korkunç şeyler söylerken kendini nasıl hissederdin? ' Belkide benim sayemde bir zam almak istedi ama ben de bir insanım ve söyledikleri beni incitiyor."
Yüce Tittypips yorumu:
Nichole bu tür yorumlardan sıkılmışa benziyor fakat bunların önüne geçmek için de yaptığı pek birşey yok, örneğin sağlıklı bir görünüme kavuşabilmek için birkaç kilo almak. Herkes kilo almanın ne kadar basit olduğunu bilir. Fakat tüm bunlara rağmen Nichole hala zayıflıyorsa, iyi niyetli davranıp anoreksi olasılığının üzerinde durmakta fayda var ki, bu noktada bize acil şifalar dilemek düşüyor.

Live Luxe Lopez!

*
Jennifer Lopez ve yepyeni kokusu Live Luxe ile tanışın!
Üst notalarda meyve özlerini (şeftali,armut), gerilerdeki çiçek (frezya, inciçiçeği,hanımeli) ve temeldeki vanilya/misk/sandalağacı ile kombinleyen Live Luxe, Jennifer Lopez'in dansa olan tutkusunun izlerini taşıyan 'Çok yönlü bir karışım' olarak tanımlanıyor. Denemeye değer!

Paris Guinness rekorlar kitabında!

*
Evet...!Paris Hilton Guinnes rekorlar kitabına girmeyi başardı ama sebebi pekte hoşuna gitmeyebilir. Çeşitli magazin anketlerinden çıkan sonuçlarda Tom Cruise ve Katie Holmes az farkla geride kalırken Paris 2007' nin en gereksiz yere abartılan ismi oldu. 2004' ün en çok kazanan kadın şarkıcısı ünvanı ile Madonna ve "The Scorpion King" deki ilk sinema rolu ile en çok kazanan aktör olan The Rock rekorlar kitabına girenlerden.
*

14 Ağustos 2006

Starların vazgeçemedikleri

Penelope Cruz ve Chanel çantası
*

Nichole Richie ve CC Skye bleziği
*

Jessica Alba ve Missoni şapkası
*

Kate Hudson ve Isabella Fiore çantası
*

Kelly Osbourne ve Fendi spy bag'i
*

Ashlee Simpson ve Shearling çantası
*
Jessica Alba ve kemeri
*
Nichole Richie ve Alexander McQueen eşarbı
*

Küstüm..Oynamıyorum!

1. Paris ve Mischa


Yeterince yankı uyandıracaksa, bu iki yıldız diş göstermekten sakınmıyorlar. İlk meydan okuma Mischa’dan gelmişti; “Paris, onunla aynı yaşta olup da ondan daha başarılı olan herkesi kıskanıyor.” Paris geri kalır mı?! “Mischa da kim, onu tanımıyorum bile..ama görünüşe bakılırsa, beni fazla kafasına taktığı bir gerçek!” Hepimiz takmıyor muyuz Paris?..Hepimiz!













2. Kelly ve Christina

Herşey Kelly Christina’dan “söz edilmeye değmeyecek kadınlar”dan biri olarak bahsetmesiyle başladı.Ve o saniye kontrolden çıktı. Arkadaşlarının söylediğine göre Kelly’nin evinde bir Christina voodoo bebek varmış!! Christina’nın ise tüm bu olanlara tek bir yorumu olmuş: “Kelly hayatımda tanıdığım en ama en narsist insandır!” Miyaaaw.













3. Jennifer ve Angelina

Jen ve Ange sürtüşmesinde hepimiz bir taraf tutuyoruz öyle değil mi? Jennifer en sonunda suskunluğunu bozdu ve şöyle dedi: “Düşünüyorum da, evlilikte dürüstlük çok önemlidir. Genelde aldatan taraf erkeklerdir. Eminim ki bir anket yapılsa, erkeklerin daha fazla yaptığına dair sonuçlanır. Kimi kastediyor olabileceğini merak ettiniz mi..?













4. Jordan ve Jodie

Her ne kadar benzer sutyen ölçülerine sahip olsalar da, bu ikili dost olmaktan çok uzak. Hatırlarsanız Jodie en büyük hayalini “Jordan kadar büyük olmak” olarak açıklamıştı.(Beden olarak değil, ün olarak!) Jordan ise yanıtı gecikmeden vermişti: “Asla benim gibi olamayacak, o burna, o göğüslere bir bakın.Çok çirkin!” Peki..Hiçbir şey söylemiyoruz..













5. Paris ve Mary-Kate


Görünüşe göre bu sarışın bomba kapsama alanındaki her ünlüyü karşısına almayı amaç edinmiş. Bu çift arasındaki küslük ise, Paris Mary-Kate’in ex-aşkı Stavros Niarchos ile çıkmaya başlayınca filizlenmiş. Paris aşkını elinde tutabilmek için her yola başvurmuş, onu bir partide tuvalete sokup şeyini..eee..gerçek duygularını göstermeye bile! Nee, Hilton arkamda mı??








Source

Kırmızılı kadın

Dolce & Gabbana

Bu sezon ünlü modacılar bizi tepeden tırnağa kırmızı giydirmek için ellerinden geleni yapmışlar. Sözkonusu çarpıcı ve çekici kırmızı olunca biz de onları kırmıyoruz tabiki.
*
  1. Gucci
  2. Valentino
  3. Salvatore Ferragamo
  4. Dsquared2
  5. Roberto Cavalli
  6. John Galliano
  7. Vivienne Westwood
  8. Anna Sui

Source

Sakın geç kalma!

Zamanımız çok değerli ve tabiki saatlerimiz de. Bunlardan bir tanesi mutlaka kalbinizi çalacak.

Roberto Cavalli & Moschino

Gucci & Gucci

Moschino & Guess


Moschino & Gucci

Moschino & Moschino

Müzik kasınızı geliştirin!

Çok Eğlenceli! Resimin içinde gizli tam 70 tane müzik grubu ve sanatçı var. Onları bulabilir misiniz?

Some like it Houte

Houte Couture büyüsüne siz de kapılın. 2006-2007 sonbahar/kış modası ile gelen eldivenler, bacağı saran uzun botlar, abartılı işlemeler, gece elbiselerinin altından eksik olmayan rengarenk çoraplar ve burnu açık ayakkabılar bu sezonun öne çıkanları.

Christian Lacroix


Givenchy


Chanel


Christian Dior


Jean Paul Gaultier


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net