Tits for your Pips

16 Aralık 2006

The Art of Elysium gecesine yıldız yağdı

Lindsay Lohan
*
Ünlüler dünyasının önde gelen isimleri Los Angeles'ta düzenlenen ve ev sahipliğini Dolce & Gabbana ve oyuncu Penelope Cruz'un yaptığı yardım amaçlı The Art of Elysium açık arttırma gecesinde buluştu. 1997'den beri var olan The Art of Elysium organizasyonu , oyuncuları ve müzisyenleri ciddi sağlık sorunlarıyla savaşan çocuklara yardım etmek için biraraya getiriyor.
*
Ashley Olsen---Sharon Stone
*
Salma Hayek ve Mia Maestro
*
Eva Longoria---Mischa Barton
*
Penelope Cruz---Christian Slater
*
Mary Kate Olsen---Jessica Biel
*

14 Aralık 2006

Zac Posen 2007 Ilkbahar/yaz



*
Zac Posen İlkbahar/yaz defilesinde büyülüyor.

In loving memory of Frank Barone

Rest in peace

13 Aralık 2006

Brad Pitt---Benicio Del Toro??

*
Brad Pitt dönüşümünü tamamlamak üzere: Benicio Del Toro
*

Beyonce "Dreamgirls" galasında


*
Los Angeles "Dreamgirls" galasında Elie Saab imzalı kıyafeti ile göz kamaştıran Beyoncé, Jamie Foxx ile kameralara poz veriyor.
*

Jolie/Pitt ailesi "Hello"da

*
Dünyanın en ünlü anne ve babasına sahip yedi aylık Shiloh Nouvel, Namibia'daki doğumundan sonra ikinci kez "Hello"da. Ailecek, çiftin büyük oğulları Maddox'un doğduğu Cambodia'da bulunan Angelina Jolie ve Brad Pitt ilk kez nasıl ve nerede aşık olduklarını anlattı. Daha önce üstünde tartışılan ve yorumlar yapılan bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınan Jolie'nin ünlü Vogue magazine bu konuda anlattıkları gerçekten çok ilginç:
*

*
Mr & Mrs Smith setinde ilk kez olarak tanıştıklarında Brad'ın Jennifer Aniston ile olan evliliğini bitirmek gibi bir niyetinin bulunmadığını söyleyen Jolie şöyle devam ediyor ;
"Filmin setinde karşılaştığımızda onun kişisel yaşamı hakkında pek bir bilgim yoktu, kesin olan tek şey eşinin gerçekten sevdiği, saygı duyduğu en yakın arkadaşı olduğuydu. İkimizde çok yoğunduk, bir ilişkiyi düşünebilecek son kişilerdik, özellikle de ben. Kendimi bekar anneliğe adamıştım. Ama Brad benim için gerçekten büyük bir süpriz oldu, diğer birçok insan gibi onu sadece medyadan tanıyordum. Film yüzünden birçok şeyi beraber yapmaya başladık ve kendimizi tuhaf bir arkadaşlık ve ortaklığın içinde bulduk. Sanırım birkaç ay sonra 'Tanrım, işe gitmek için sabırsızlanıyorum' demeye başladığımı farkettim. Birlikte yapmak zorunda olduğumuz herşey bizim için çok eğlenceliydi, gerçek bir ikili olmuştuk. Çekimlerin bitmesiyle aramızdaki şeyin, kendimizi daha önceleri hissetmeye inandırdığımızdan daha fazlası olduğunu farkettik. İkimizde biliyorduk ki bunun gerçekleşmesi gerçekten büyük bir olaydı ve üzerinde gerçekten iyice düşünülmesi gerekiyordu."
Çift filmin çekimlerinin bittiği 2004 yılından, Aniston'un ayrıldıklarını açıkladığı 2005 yılına kadar sadece iyi iki arkadaş olarak kaldı.
" Kendimize biraz zaman verdik, hayata dair neler istedimizi konuştuk ve hayal ettiğimiz şeylerin ne kadar benzer olduğunu farkettik. Daha sonra zaman bizi olmamız gereken yere doğru götürdü."
Aslında ikiliyi gerçek anlamda biraraya getiren Maddox olmuş; Birgün Maddox hep beraber oldukları bir anda Pitt'e 'baba' demiş:
"Çok heyecan vericiydi. Otel odamızdaydık ve yerde arabalarla oynuyorduk, ikimizde duyduk ama hiçbirşey söylemeden birbirimize baktık. O an bir aile olmaya karar verdiğimiz andı."
Angelina Jolie ayrıca Jennifer Aniston'la o istediği sürece görüşebileceklerini de sözlerine ekliyor:
"Bir keresinde karşılaştık ama tam olarak görüştük denemez, selamlaştık ve el sıkıştık. Ama görüşmeyi o istediği sürece benim için bir sorun yok."
Bizim için de yok!

Kelis ve Mc Donald's

*
Kelis'in Mc Donald's kartlarından yapılmış kıyafetini ve tabiki yeni saç rengini nasıl buldunuz?
*

Scarlett Johansson 4 Louis Vuitton

*
İşte karşınızda Scarlett Johansson'lı 2007 İlkbahar/yaz Louis Vuitton reklam kampanyası. Çekimlerde kullanılan çiçekler, renkler ve giysiler o kadar iç açıcı ki insana şimdiden yazın geldiğini hissettiriyor. Göğsümüzü kabartan moda fotoragrafçımız Mert Alas ve Marcus Piggott'a ait çekimler Johansson'a rağmen(!) oldukça başarılı ve ilgi çekici olmuş.
*


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net