Tits for your Pips

12 Ağustos 2006

Anasına bak, kızını al..

Kim anne kim kız biz anlayamadık, bir de siz deneyin..

Fotoğraflar: UsMagazine

Hmmm...William...



Prince William'a delirmesek de bu kıyafetler içinde ne kadar çekici gözüktüğünü inkar edemeyiz. Surat ifadesine bakılırsa işini çok ciddiye alıyor gibi. Belkide akşam yemeğinde ne olduğunu düşünüyordur. Kim bilir! Herneyse özetle:
Askeri üniformalar seksidir.

Saçlarınızı giydirin!


Saç bantları kesinlikle geri döndü! Mischa Barton,Rihanna,Nichole Richie ve Natalie Portman bu trendi uygulayanlardan sadece birkaçı. Nereye baksak başka bir desen ve renkteki şık saç bantlarını görmek mümkün. Seçmesi artık size kalıyor.

Mischa & Rihanna

Nichole & Natalie
Thanks to i am fashion

Baby-hate...Pardon Baby-luv



Paris Hilton ve minyatür hayvan takıntısını bilmeyen yoktur herhalde. Fakat sonuncusu onun için biraz hayal kırıklığı olmuş. Geçen yıl aldığı ve Baby-luv ismini verdiği maymun-rakun karışımı şirin hayvanı ile oynarken kolundan ısırılarak yaralanan Paris acile koşmuş. Tetanoz aşısı olduktan sonra basın danışmanı Elliot Mintz 'i arayan güzel yıldız sağlık durumunun iyi olduğunu söylemiş.

Beyonce ve Rihanna arasında soğuk savaş?


Dedikodulara göre pop'un divası Beyonce'nin yeni şarkısı Ring the Alarm'ın yankıları seksi yıldızın sıkı takipçisi Rihanna'da şok etkisi yaratmış.Mayıs 2006 mediatakeout.com'un belirttiğine göre, Rihanna Beyonce gibi görünmek için o kadar uğraşıyormuş ki, bu Beyonce'nin uzatmalı sevgilisi Jay-Z'nin bile dikkatini çekmiş.Hatta son zamanlarda Rihanna'nın akıl hocası Jay-Z'ye rahatsız edici derecede yakınlaşması Beyonce'yi rahatsız etmeye başlamış.Mediatakeout.com ekibinden biri bakın neler fısıldamış: "Rihanna umutsuzca Beyonce'nin bakışını,stilini ve hatta sesini taklit etmeye çalışıyor...Eğer şimdi de sevgilisini elinden almaya çalışıyorsa hiç şaşırmam doğrusu." Öte yandan, Rihanna iddiaları kesin bir dille yalanlıyor.En son sızan dedikodular ise, Beyonce'nin, sevgilisi ve Rihanna arasında olanları bildiğini fakat Jay-Z'den ayrılmakla ilgili hiçbir plan yapmadığı yönünde. Neden mi?...Tabii ki para!

Onları hiç böyle görmediniz!

Evet, hepimizin berbat göründüğü günler olur. Öyle günlerde herkesten kaçmak isteriz. Peki ama ya dünyaca ünlü starlar? Gazeteciler etraftayken onların böyle bir şansları varmı dersiniz. Hey hadi ama onlarda bizler gibi insan onları yargılamayacağız öyle değil mi? Aman tanrım Pamela'ya bir bak!

Pamela Anderson


Tori Spelling


Rene Zellweger

Kate Hudson

Anna Kournikova

Molly,Quincy ve Jimmy Choo?

*
Jimmy Choo yeni reklam kampanyası için efsanevi müzk yapımcısı Quincy Jones ve Molly Sims'i biraraya getirdi. Bu ikili ilk olarak kimin aklına geldi bilinmez ama X-Men 3 filminin yönetmeni Brett Ratner tarafından çekilen karelerde oldukça dikkat çekici oldukları kesin. Jimmy Choo daha önce de gündemden düşmeyen Nichole Richie ile çalışmıştı.
*


İşte merak edenler için Jimmy Choo ve Nichole Richie:

Scarlett Johansson ve son dedikodular


Scarlett Johansson ve Josh Hartnett bir kaç gün önce NY'de beraber fotoğraflanmışlar. Johansson'un trendy evinden beraber ayrılan çift birkaç yere uğradıktan sonra ayrı ayrı evlerine dönmüşler.Bir ayrılıp bir barışan ikili en son 1 yıllık ilişkilerine geçtiğimiz Mart ayında son verdiklerini açıklamıştı.Josh'ın arkadaşları bunu yalanlarken Scarlett Johansson Hamptons'ta Wilmer Valderrrama ile eğleniyordu.Bakalım ikili bu pozdan sonra nasıl bir açıklama yapacak.



11 Ağustos 2006

Paris Hilton'un yeni şarkısı burada!

*
Bir önceki şarkısı Stars Are Blind' ın başarısını kimse inkar edemez doğrusu.Bakalım Paris'in Jadakiss ve Fat Joe düetli yepyeni şarkısı da aynı başarıyı gösterecek mi.Tıklayın kararı siz verin:
Fightin' Over Me

Trend alarmı!

Bu kış vahşi baskılı çantalarla yırtıcı olun! İşte yeni sezonun en çok dikkat çeken parçaları :


  1. Salvatore Ferragamo
  2. Lambertson Truex
  3. Marc Jacobs
  4. Valentino
  5. Dolce & Gabbana
  6. Salvatore Ferragamo
  7. Catherine Rapetti
  8. Dolce & Gabbana

    Source

Tanrım Justin!..ve "Sexyback"


Tüm dünyada 7 milyon satış rakamına ulaşan albümü "Justified" ın ardından 12 eylül 2006 da çıkaracağı yeni albümü "Futuresex/Lovesounds" ile şimdiden dikkatleri üzerinde topluyor. Albümden ilk single "Sexyback" için ise Justin Timberlake,Timbaland ve Nate hills birlikte çalışmış. İşte "Sexyback" kamera arkası görüntüleri.


Sıcaklarla baş etmenin 9 "yıldızlı" yolu!

1.Dondurmalanın!

Nichole Richie ve Heidi Klum (annesiyle) kavurucu sıcakları geçiştirmenin en hızlı yolunu bulmuşa benziyor: Buz kesin!









2.Mavi Sulara Dalın!

En ateşli yıldız nasıl serinliyor? Soyunup ıslanarak tabii..Hugh Jackman Sydney'de kusursuz vücudunu sergilerken, Lindsay Lohan Malibu'da dalgalarla boğuşuyor.Cameron Diaz ise Hawaii'de sörfün tadını çıkarmakla meşgul.











3.Limonata Yapın!

Derecelerin tavan yaptığı şu günlerde Teri Hetcher ve 8 yaşındaki kızı Emerson komşularının limonata standıyla ağız tatlandırırken buna bir de iyilik ekliyorlar, kazançlar derneğe bağışlanıyor!










4.Fan-Tastik Olun!

Nichole Richie sıcaklığın 38 dereceye ulaştığı Los Angeles'ta portatif vantilatörünü devreye sokuyor. Catherine Zeta Jones ise yelpazesine sarılan tatilcilerden.Leonardo DiCaprio, bu işi de asistanına yaptıranlardan.





5.Gölge Bulun!

Lucy Liu Brooklyn'de kendini zararlı ışınlardan koruyadursun,
Teri Hatcher ve Marcia Cross (Desperate Houswives) Los Angeles setinde umutsuzca gölge arıyorlar.










6.Hızlı İçin!

Sıcak yaz günlerinde programını aksatmadan serinletici bir mola vermek isteyenlere duyrulur: Tıpkı Kate Hudson, Lindsay Lohen ve Jeremy Piven gibi siz de rotanızı buzlu içeceklere çevirin.










7.Şapkasız Çıkmayın!

Güneşin göz kamaştıran ışığından korunmak için trendy şapkalar edinmenin tam zamanı..Tam da Marcia Cross, Sienna Miller, Cameron Diaz ve Heather Graham'ın yaptığı gibi.











8.Çıkarın üstünüzü!

Doğruya doğru, ne kadar az elbise giyerseniz o kadar serin kalırsınız. İşte Heather Locklear, Matthew McConaughey ve Molly Sims Pasifik'te gövde gösterirken bu kurala uyanlardan.








9.Çok, Çok Uzaklara Gidin!


En ideal soğuğu bulmada bir Harvard mezununa güvenin: Natalie Portman kayak yapmak için Argentina'nın Patagonia bölgesini seçmiş.Üstelik yurtdışına çıkmak şart değil; dünyanın en iyi pistlerinden biri olarak gösterilen Palandöken Dağı sizi bekliyor!





Carmen & Dave evliliği bitti!

Carmen Electra ve Dave Navarro boşanması gündeme bomba gibi düştü. Ayrılık sonrası çıkan Electra-Jamie Foxx birlikteliği Carmen tarafından yalanlanmış olsa da Dave hayatına devam ediyor gibi gözüküyor; hem de ünlü porno yıldızı Jenna Jameson ile. Hmm.
*


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net