Tits for your Pips

29 Eylül 2006

Britney Spears Q'da


*
Q magazin 20. yılında birbirinden ünlü starların yeraldığı 20 farklı kapak yapmış, bu starlardan biri de Britney Spears. Britney bu kapakta SPF2'ya hamile fakat photoshopla inceltilmiş vucudu sayesinde uzun süredir olmadığı kadar iyi gözüküyor. Genç annenin bir an önce eski formuna ve tarzına kavuşmasını diliyoruz.
*

Stars fashion clash

İki kadın bir marka; starlar ne yaparlarsa yapsın kimi zaman pişti olmaktan kurtulamıyor. Tittypips seçti, hangi elbise kime daha çok yakışıyor siz karar verin.
Rachel Bilson & Lindsay Lohan - Marc Jacobs
*
Heidi Klum & Jessica Alba- Yves Saint Laurent
*
Mischa Barton & Joy Bryant- Yves Saint Laurent
*

Scarlett Johansson & Gwyneth Paltrow- Prada
*
Kate Bosworth & Cat Deeley- Gucci
*
Nichole Kidman & Angie Harmon- Prada
*
Eva Mendes & Lindsay Lohan- Calvin Klein

Emilio Pucci 2007 İlkbahar/Yaz


*
Emilio Pucci 2007 yazı için yepyeni ve herzamanki gibi rengarenk bir koleksiyon hazırlamış. Cıvıl cıvıl renkler, platform ayakkabılar, Pucci'ye özgü desenler ve takılar bize neşeli bir yazın ipuçlarını veriyor.

Dolce Gabbana 2007 Ilkbahar/yaz


*
Karşınızda Dolce Gabbana 2007 İlkbahar/Yaz şovundan seçtiklerimiz. İki dahi önümüzdeki yaz için tasarladıkları çarpıcı parçalarla bizi şaşırtmayı yine başarıyor. Korseler, rugan deyatlar,zincirlerle süslenmiş çantalar, dikkat çekici ayakkabı formları,beli saran kemerler şovun öne çıkanlarından.

Mary Kate Olsen NYC'de


*
Bu kız giyim konuşunda gerçekten şansını fazla zorluyor. Brrr!
*

Kapak yıldızları VI


*
Ekim ayının kapak yıldızları: Supermodel Karolina Kurkova , OC starı Mischa Barton ve yakışıklı oyuncu Josh Hartnett Vogue, Harper's Bazaar ve GQ kapaklarını süslüyor.
*

28 Eylül 2006

Victoria alışverişte


*
Victoria Beckham Roma'da alışveriş yaparken görüntülendi.
*

Nicole & Brody


*
Brody Jenner ve kız kardeşi, pardon, kız arkadaşı Nicole Richie Malibu'da öğle yemeği için yolda...
*

Christina Jane magazinde



*
Christina Aguilera Jane magazinin ekim sayısında...
*

Gwyneth yeni yaşını kutluyor


*Gwyneth Paltrow bugün 34. doğum gününü Londra Zuma'da arkadaşlarıyla kutladı. Kutlamadan ayrılırken mavi elbisesi ve trendy botlarıyla göz kamaştıran Gwyneth Paltrow ayrıca yakın arkadaşlarından doğum günü hediyeleri değil Afrika'daki AIDS/HIV hastalarına yardım eden gizli bir kuruluşa bağış yapmalarını istemış. Doğum günün kutlu olsun Gwyneth!

Source

TomKat'in evlilik planları



Tom Cruise ve nişanlısı Katie Holmes, geçen akşam birlikte evlilik planlarının detayları hakkında konuştukları Beverly Regent'dan çıkarken kameralara yakalandı. Yaptığı doğumun üzerinden yalnızca haftalar geçmesine rağmen Katie Holmes'un hamilelik kilolarından kurtulmuş olduğu gözlerden kaçmadı.
*
*


Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net