Tits for your Pips

31 Ağustos 2006

MTV Video Music Awards

Nicky Hilton
*
Ciara
**
Brooke Hogan
**
Nick Lachey
**
Christina Aguilera
* *
Amy Lee
*
Shakira
**
Pink
*
Rihanna
*
P. Diddy
*
Beyonce

30 Ağustos 2006

Christina kostüm partisinde

Christina Aguilera'nın yanında eşi Jordan Bratman olmasa bunun bir kostüm partisi olduğunu anlamamız gerçektende zaman alırdı.

Source

Jessica'nın 'A Public Affair' partisi

*
Kısa bir süre önce ses tellerinden rahatsızlanan Jessica Simpson salı akşamı New York Roxy'de düzenlenen 'A Public Affair' partisinde paten kayıp dans eden yıldız gerçekten iyi vakit geçirdi.
*

Carmen ve Jenny Vex'de

Carmen Electra ve en iyi arkadaşı Jenny McCathy pazar akşamı gittikleri Vex'de görüntülendi.
*

'Paris'in düşüşü


'Paris' adlı albümün ilk parçası 'Stars Are Blind' için yazıp çizilen onca şeye rağmen, CD'nin oldukça başarısız olduğu gerçeği artık herkes tarafından biliniyor. NewYorkPost haberine göre,
Paris Hilton'ın ilk albümü daha ilk haftasında başarısız bir düşüş gerçekleştirdi. 'Paris' adlı albümden çıkan ilk single, 'Stars Are Blind' Amerika'da sadece 75,000 adet satabildi ki bu Christina Aguilera'nın ilk-hafta satışı olan 320,000 adedin yanında oldukça küçük bir rakam. İkinci haftasında en fazla 30,000 satması beklenen albüm böylelikle ikinci hafta için büyük bir düşüş yaşayacak. Billboard Top 100'da da sonlarda yer alan albüm için yapımcı şirket aceleyle 'Turn It Up' isimli, pekte ümit vadetmeyen parçayı piyasaya sundu. Bir kaynağa göre Paris'in canlı söyleyememesi albümün tanıtım turlarını olanaksızlaştırdığından, Amerika dışından alacağı desteğin de çok büyük olması beklenmiyor.

Tüm bunlara rağmen Paris Hilton'un satış temsilcisi Elliot Mintz 'Bana göre bu albüm gerçekten büyük bir başarı ve yeni bir albüm için oldukça etkileyici' açıklamasını yaptı.
*

Jessica Simpson MTV stüdyolarında


*
Jessica Simpson MTV'de yayınlanan TRL(Total Request Live) programı sonrası stüdyodan çıkarken görüntülendi.
*



Satıyoruum...Sat-tım!


Teen Choice ödüllerinde garsonluk yaptığını idda eden bir kişi Britney Spears ve Kevin Federline'ın yarım bıraktıkları yiyecekleri dünyanın en ünlü açık arttırma sitesi olan Ebay'de satışa çıkardı. Britney'e ait sandviç ve Kevin'a ait corn dog çürümekten korunmaları için vakumlanmış olarak muhafaza ediliyor. Ürünlerin üzerinde satıcının bir de notu var, "Böyle durumlarda bizden catering olarak tabakların işleri bittiğinde toplanmaları gibi olağan şeyler beklenir. Fakat kişilerin tabaklarında bıraktıkları şeyleri ne şekilde elden çıkarmamız gerektiğini söyleyen herhangi bir açıklama yoktur." Şimdiden her iki parçaya verilen teklif 100 dolara uşalmış durumda. Belki bir göz atmak istersiniz.Tıklayın

29 Ağustos 2006

Oops! Nichole??




Bir an Nichole Richie'nin bacaklarından biri kopacak diye çok endişelendik. Neyse ki herşey normale döndü!

Angelina 4 Shiseido

Angelina Jolie Shiseido'nun yeni reklam yüzü olarak gözlerimizi kamaştırıyor. Reklamın oldukça ikna edici olduğunu söyleyebiliriz, Shiseido ve Jolie gerçekten iyi bir ikili oluşturmuşlar. Marka bu noktada ürünlerinin tanıtımı gerçekten akıllıca davranmış, ne de olsa dolgun dudaklar denilince akla bir tek isim geliyor. Bir dakika, Angelina tarzınız değil mi?
*
Bu VIDEOYU izleyin ve tekrar düşünün!

D&G + Navy = Sexy



*
D & G her yaptığı ile dikkatleri üstüne toplamayı başarıyor. 2006 reklam kampanyasında kullandıkları Navy temasıyla bizleri kendilerine hayran bırakan Stefano ve Dominico, Victorian & Romanesque tarzını yansıtan reklamlarla da değerli bir tablo hissi uyandırıyor.
*
*
*



David Guetta & The Egg

David Guetta

Citroen robotunun buz üstünde kaydığı reklamdaki müziğe bayılıyor yada David Guetta ne yapsa dinlerim diyorsanız bu parçayı duymalısınız. Guetta'nın The Egg ile işbirliği yaptığı bu çalışmanın ilginç bir de videosu var, izlemek için tıklayın!

28 Ağustos 2006

Trend Alarmı- Kürk cazibesi


Jennifer Lopez
*
Kürk bu sezon hiç olmadığı kadar havalı ve şık. Hemen hemen her modacının kolleksiyonunda raslayabileceğimiz kürk karşımıza çanta, ayakkabı, çizme, şapka veya eldiven olarak da çıkıyor. Ayrıca beli saran kemerlerle kombinlendiğinde inanılmaz lüks bir görüntü elde ediliyor.
*
  • Gucci
  • Prada
  • Gucci
  • Sonia Rykiel

  • Emmanuel Ungaro
  • Valentino

    Source

Entertainment Magazin Pre-Emmy partisi

Heidi Klum






Source






Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net