Tits for your Pips

15 Eylül 2006

Lindsay Lohan CK'da


*
Lindsay Lohan New York moda haftasında Calvin Klein şovunda.
*
*

Mischa Barton tarzı

*
The O.C starı Mischa Barton'ı diğer 'it' kızlardan ayıran bambaşka bir tarzı var. Çoğunlukla Chanel, Luca Luca, Marc Jacobs ve Louis Vuitton tasarımlarını tercih eden güzel oyuncu, bohem ve romantizm kokan ayrıcalıklı tarzından asla vazgeçmiyor. Ünlü designer kıyafetlerinin dışında Mischa giyimiyle her zaman şaşırtıcı olmayı başarıyor. 'Bir stilistim yok, zevkimi yansıtan, beğendiğim kostümleri ve bana yakışan renkleri seçiyorum.' diyen Mischa'nın zaman zaman Lindsay Lohan, Nichole Richie gibi ünlü yıldızların imaj danışmanı olan Rachel Zoe'den yardım aldığı biliniyor.
*
Rachel Zoe

Sakin ol Paris!



Heatherette yaratıcılarından Richie Rich ve Paris Hilton
*
Bir kaynaktan 'Mirror'a yapılan açıklamaya göre, New York moda haftasındaki Heatherette şovunda podyuma çıkan Hilton otelleri varisi Paris Hilton, kuliste küçük çapta bir sinir krizi geçirmiş. Şova çıkmadan önce saçları yapılırken yakınlarda kimseyi istemeyen Paris, yanına yaklaşıp fotograf çekmek isteyen bir gazeteci yüzünden küplere binmiş ve "Fotograf çekilmek istemiyorum dedim, siz hiç dinlemez misiniz?!" diye -yani bizim sansürlediğimiz şekliyle- bağırmış. Daha sonra cep telefonunu kaybettikleri gerekçesiyle güvenliği suçlayan genç yıldız, telefonun çantasının altından çıkması ile azda olsa sakinleşmiş. Demek ki neymiş? Kuliste Paris'ten uzak durmalıymışız.
*




Fergie zamanı


*
Yepyeni solo albümü The Dutchess'in ilk hiti London Bridge'de Gwen Stefani-Hollaback girl tarzını benimsemiş olduğunu gözlemlediğimiz Fergie, seksi pozları ile karşımızda.
*

Kapak yıldızları IV

*
Sarah Jessica Parker, Beyonce ve Jennifer Lopez Marie Claire, Harper's Bazaar ve Latina kapaklarında.
*

Gallery of the Absurd


*

*
Hepsi ve daha fazlası için tıklayın ---Gallery
*


14 Eylül 2006

İyiki doğdun Sean-Preston

*
Sean Preston bugün 1 yaşına girdi. Dünyaya geldiği günden bugüne tam bir sene geçti ama Sean Preston hala ilk günkü kadar gündemde. Bu şirin yaratığa mutlu yıllar diliyoruz.
*

Justin Timberlake molası


Claudia Schiffer 'YOU' magazinde


*
Claudia Schiffer yıllar geçtikçe güzelleşen ender kadınlardan.
*

New York moda haftası


*
İşte New York moda haftasında Heatherette şovundan görüntüler, Kelis ve Hilton Kardeşler Paris & Nicky. Moda haftasına adeta ünlü yağdı;
*





Web tittypips.blogspot.com

Cursor by nuthinbutnet.net